home nieuws pers Gallery contact

Contactgegevens

Make More Music
Vijzelstraat 72
1017 HL AMSTERDAM
T: (020) 716 27 36
E: info@makemoremusic.nl

FlyerMake More Music

Make More Music 2011

Make More Music is de nieuwe talentontwikkelaar van de Hogeschool van Amsterdam voor muzikale studenten. Studenten die zich naast hun studie bezig houden met het maken van muziek kunnen aankloppen bij Make More Music. Make More Music houdt zich vooral bezig met het faciliteren en ondersteunen van muzikale projecten.  Dit houdt o.a. in:  het exploiteren van oefenruimtes, het organiseren van open muziekpodia, coachingstrajecten, support bij studio opnames en muzikale workshops met bekende Nederlandse artiesten. Naast individuele trajecten en die van bands is er ook de mogelijkheid om samen te zingen, in een koor dus. Een groot Hogeschool koor voor studenten, docenten en medewerkers van de Hogeschool van Amsterdam.

1e MMM-coachings traject De Case naar climax:

De studenten/docentenband DE Case is het eerste Make More Music begeleidingsproject van MMM-nieuwe stijl. Naast het bieden van een (voor de band) gratis oefenruimte aan de Vijzelstraat, is er door MMM ingezet op het schrijven van eigen songs en het creëren van optredens. In samenspraak met opnamestudio De Slapende Hond zijn 6 van de totaal 12 eigen nummers opgenomen. De release van de eerste studio-cd wordt verwacht medio juli 2011.

Koorworkshops

Een ander coachingstraject van Make More Music is het opzetten van een eigen hogeschoolkoor. Samen zingen in een groot koor met medestudenten. Dat zal toch top zijn. Als het lukt om minimaal 25 (tot max. 70 studenten (en docenten/medewerkers) bij elkaar te brengen en een Hogeschoolkoor op te zetten die in de 2e week van januari 2012 in Paradiso gaat optreden tijdens de landelijke Paradiso Koren Dagen. Of tijdens het Amstel Campus Festival, .......of op je verjaardag! Alle categorieën muziek komen voorbij. pop, rock, hip hop, R&B.


Contact en meer informatie of aanmelden voor begeleidingstrajecten: a.m.van.heeswijk@hva.nl of telefonisch: 06-54606606

Laatste nieuws

The Fudge wint Make More Music 2010

Gewijzigd door op wo 28 april 2010 om 09:34:36

Voor een bomvolle Melkweg heeft the Fudge vrijdagavond 23 april de Grand Finale van Make More Music gewonnen. In een ongelooflijk spannende avond wist de winnaar van de HKU-halve finale de winnaars van HvA-Amsterdam (Two Way Radio) en Almere (Lucky Joker) nipt voor te blijven. De hoofdprijs van liefst 10.000 euro werd uitbundig gevierd. Wat een klasseband! Binnenkort kunnen ze dus naar de studio van E-Sound om hun prijs om te zetten in muzikale daden (www.e-sound.nl). De verrassende, piepjonge, Lucky Joker uit Rijswijk behaalde exact evenveel punten (447) als de geöliede machine van Two Way Radio en deelde dus de 2e prijs, slechts 9 punten achter The Fudge. Het publiek had vooral veel enthousiasme over voor Andere Koek. Johnny Crabfeet had het moeilijk met hun Red Hot Chilly-stijl en de bijzondere HU vertegenwoordigers the Surs, met hun aparte stemgeluid, vochten vooral tegen een onwillige voetswitch van de gitarist.

Dank aan iedereen die dit fantastische evenement mogelijk heeft gemaakt, met een speciale knipoog naar alle studenten van de verschillende hogescholen!

Bedankt Hogeschool Utrecht, Haagse Hogeschool, INHolland Den Haag, ACKU, Hogeschool van de Kunsten Utrecht, INHolland Diemen-Rotterdam, Hogeschool van Amsterdam en HvA-Almere!

24

APR

 

Nieuwsbrief


Meldt je hier aan voor onze Make More Music nieuwsbrief.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Ja, ik wil meer informatie ontvangen over de rabobank jongerenrekening.

 
www.iie.hva.nl •  www.hva.nl
 
© Copyright 2019 - Make More Music - The Music Competition For Students, All Rights Reserved